Boomverzorging Amsterdam

Ben je op zoek naar een bedrijf voor Boomverzorging in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij Meijer Boomverzorging aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring en uitgerust met alle benodigde gereedschappen, weten wij precies wat er nodig is om jouw klus tot een goed einde te brengen.

Bij Meijer Boomverzorging kan je in Amsterdam onder andere terecht voor boomstronk frezen, bomen planten, boomveiligheidscontroles en bomen rooien. Bekijk onze diensten.

Loop je tegen een boom van een probleem aan en wil je weten of wij hem aankunnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Meer informatie?

Boomverzorging Amsterdam

Huur Meijer Boomverzorging onder andere in voor

Bomen rooien

Boomveiligheidscontrole

Bomen planten

Boomstronk frezen

Meijer Boomverzorging ook in Amsterdam

Over Meijer Boomverzorging

Meijer Boomverzorging werd door Ruud Meijer opgericht in 2004. Een jong bedrijf, maar toch met een schat aan ervaring. Ruud Meijer is al sinds zijn 15e jaar werkzaam in boomverzorging en heeft na het opdoen van voldoende kennis bij diverse boomverzorgingsbedrijven besloten om zelfstandig verder te gaan. Het oprichten van een eigen bedrijf was dan ook een logische stap. Inmiddels werkt hij samen met eigen medewerkers en een groot netwerk aan specialisten. Met passie en plezier zorgt men voor een fijne leefomgeving.

Meijer Boomverzorging is gevestigd in Westzaan, maar is ook actief in Amsterdam en omgeving.

Meer weten over ons werk? Over ons | Diensten

Daarom Meijer Boomverzorging in Amsterdam

  • Geen voorrijkosten
  • 20 jaar ervaring in boomverzorging
  • Gratis eerste bezoek
  • European Tree Worker

Woonachtig in Amsterdam en omgeving? Neem contact op.

Zit je met een boom van een probleem in Amsterdam? Niet getreurd. Meijer Boomverzorging helpt je er snel vanaf. Bel ons voor een afspraak. We komen gratis en vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking en een probleemanalyse.